Foto ezelhoeve

WelkomOp vakantie in de Voerstreek

Onthaasten, bijkomen van de stadse herrie, de natuur ontdekken, schone lucht inademen, ruiken aan de wisselende seizoenen, wandelen over zandpaden,tussen de weien door. Wat meer valt er te zeggen over Sint Pietersvoeren ? Dat het een ongerept paradijs is waar de zon elke avond voor het enige spektakel zorgt. Waar de volle maan nog ruimte heeft om de bomen schaduwen te geven. Waar bij de bron van de Voer, de forellen hoog uit het water springen, waar de lucht zoetig ruikt als er appelstroop wordt gekookt, waar de koeien loom in de weien liggen totdat ze door de boer en zijn honden worden opgehaald om gemolken te worden. Dat is Sint Pietersvoeren, de wereld van toen midden in de moderne tijd. Een plek om te wandelen, te fietsen, paard te rijden, te lezen en te luieren. En dat op een half uur afstand van wereldsteden als Maastricht, Luik en Aken.

Op een van de mooiste plekken van de Voerstreek ligt De Ezelhoeve. Uitkijkend over het dal van de Voer bieden wij onze gasten een plek om tot rust te komen en te genieten van die prachtige omgeving.

De Ezelhoeve

De Ezelhoeve dankt zijn naam aan onze twee ezels: Amandine en Princesse. Het voormalige boerenwoonhuis is prachtig gerestaureerd en heeft een volledig ingericht appartement voor gasten. Ook van hieruit heeft u een fascinerend uitzicht over het dal van de Voer.

 Uw interesse gewekt? E-mail adres: ezelhoeve@gmail.com